2012. június 21. 13:53.

Nagy Show-ra készül a TV2. Megpróbál valódi versenyhelyzetbe kerülni az RTL Klub X-faktor 3. szériájával. Az új tehetségkutató verseny a The Voice – Magyarország Hangja nevet viseli, mely licence-t megvásárolt a tv csatorna. Kíváncsian várjuk, vajon melyik csatorna fogja megnyerni a nagy nézettségi versenyt.

A sokakat érdeklő kérdés megint csak az lesz, hogy vajon egy azonos időben fog-e menni a kettő nagyszabású műsor, vagy valamelyik csatorna ismét engedni fog, és mindkettőt külön napon élvezhetjük. Azt tudjuk, hogy a Megasztár már nem volt versenyképes az x-faktorral, de most az új műsorral talán az lehet.

A The Voice legalább olyan nagy népszerűségnek örvend már külföldön is, mint az X faktor, aminek ideje talán már – már leáldozóban vagyon. Ez persze ki fog derülni majd ősszel, amikor is futni fognak a műsorok.

The Voice jelentkezés

Nincs sok feltétele a versenybe való regisztrációnak, így szinten akárki lehet Magyarország hangja, ha megfelelő adottságokkal rendelkezik. Itt ugyanis a legfőbb szempont maga a Hang lesz. Nem véletlen ez a neve a műsornak is. Jelentkezés a The Voice című showműsorba elvégezhető online a TV2 honlapján, vagy az ott található telefonszámon is.

The Voice - Légy Magyarország Hangja

The Voice - Légy Magyarország Hangja

X-faktor 2012. – A 3. széria

Vajon hoz majd akkora sikert az x-faktor 2012. évi szériája, mint a legelső? Már a második is kissé erőltetett volt, vajon a harmadik mennyire lesz sikeres? Minden újnak megvan a maga varázsa és népszerűsége is, így most könnyen elképzelhető, hogy ebben a The Voice fog előnyt élvezni, hiszen az most lesz először Magyarországon.

Kövesd nyomon a Helyitippet, nálunk elsőként értesülhetsz a legfrissebb hírekről és videókról.

A következő híreink is érdekelhetik:
Magyarország hangja

Október 12-én indul a The Voice

2012. szeptember 21. 17:06.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VOLT Fesztivál

A VOLT Fesztivál nem kapott engedélyt arra, hogy június 26-30. között megrendezze nagyszabású buliját. A szervezők bíznak abban, hogy sikerül ...