2012. június 21. 13:19.

Szecsődi Karcsi már nőként érez és nőként szeret, de az ágyban még képtelen nőként teljesíteni.

Szecsődi Karcsi, az egykori Megasztár felfedezettje korábban úgy érezte, hogy férfitestbe zárt nőként él. Miután ezt nyilvánosan is beismerte, elindult a nővé válás útján.

Az énekes ma már büszkén meséli, hogy a hormontablettáknak köszönhetően egyre szélesebb a csípője, egyre selymesebb a bőre, és a mellei is növésnek indultak, ezért már nem kell kitömködnie a melltartóját. Ám Karcsi a széles hátához a mostaninál nagyobb kebleket szeretne, így hamarosan kés alá fekszik.

A 18 órás nemátalakító műtét azonban még várat magára, ugyanis az előadó úgy érzi, hogy arra még nincs felkészülve. Karcsi nem halogatja sokáig a műtétet, csupán 1-2 év felkészülési időt ad magának, ugyanis legfőbb vágya, hogy minél előbb nővé váljon.

Szecsődi Karcsi

Szecsődi Karcsi félkész próbababának érzi magát

Az egykori megasztáros jól érzi magát a bőrében, barátai szerint még soha nem volt ilyen kiegyensúlyozott, ám valami mégis hiányzik a magánéletéből: egy társ.

„Úgy vagyok vele, hogy mindenem – belül és kívül is – kerüljön a helyére. Nem mondom, hogy zárkózott vagyok, de a műtétig nagyon komoly dolgok nem történhetnek a magánéletemben. Nőként érzek, nyilván nőként is szeretem a férfit, és ezekkel a külső adottságokkal egyelőre nem tudok velük semmilyen szexuális kapcsolatot létesíteni. Ez borzasztó nehéz, bonyolult, erre mondják azt, hogy valaki aszexuális. Jelenleg olyan vagyok, mint egy szépnek induló próbababa, akit csinosítgatnak, de még nem való a kirakatba, ami maga az élet” – mondta Szecsődi Karcsi.

A következő híreink is érdekelhetik:
Marenec Fruzsina

Marenec Fruzsina idősebb férfit akar

2012. október 8. 17:55.
Fábry Sándor

Fábry beszólt az RTL Klubnak

2012. szeptember 10. 12:34.
Rohánszki Karcsi utazhat

Rohánszki Karcsi utazhat

2010. május 26. 16:01.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi igazi bombanővé érett a Jóban Rosszban című sorozat alatt. Karaktere nélkülözhetetlen a fondorlatos eseményeknél, így például engedély nélkül ...