2018. február 10. 12:17.

Lakásfelújítás előtt állunk, mégsem tudjuk eldönteni, hogy megfelelő választás lenne-e otthonunkba a laminált padló? Bemutatunk most pár olyan érvet, mely segítéségével megtudhatjuk a laminált padló előnyeit, és azt is, hogy napjainkba miért egyre népszerű ez a lakáspadló burkolási technika.

Miért jó a laminált padló?

1. Ha otthonunkba laminált padlót választunk, az növeli a lakás komfortérzetét, az egész lakást szebbé varázsolja ez a szép padló. Rengetek színben, és mintázatban elérhető, így biztosan megtaláljuk azt, mely a lakásunkhoz legjobban passzolni fog. Különböző alátéteknek köszönhetően jelentősen tudjuk növelni a hangszigetelést, így ki tudjuk küszöbölni azt is hogy minden lépésünket a szomszéd is meghallja.

2. A padlóburkolat egy olyan dolog, melyet alaposan át kell gondolni, hiszen az embernek olyan burkolatot kell kiválasztania, ami jó esetben évekig, vagy akár évtizedekig is használható. A laminált padló optimális körülmények között soha nem száraz össze, és nem is repedezik meg. Az egyik legjobban kedvelt burkolat, hiszen sem a napsugár, se az UV-sugár nem színezi el, kopásálló, és hosszú éveken át is tökéleten fog működni.

3. Laminált padlót olyan helyiségbe is letehetünk, melyet ritkábban használunk, de remek kopásállósága miatt olyan szobában is alkalmazható melyben sok időt töltünk el, hiszen a nagyobb igénybevételt is tökéletesen bírják. Akár orvosi rendelőkbe, akár üzletekbe és boltokba is megállja a helyét.

6 érv a laminált padló mellett

6 érv a laminált padló mellett

4. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örven a padlófűtés, mely bátran alkalmazható laminált padlóval is, hiszen ez nem túl vastag így nem fogja vissza a hőt, hanem tökéletesen átengedi.

5. A laminált padló egy természetes anyagból, a fából készül. Hatalmas előnye, hogy a kifinomult technológiáknak köszönhetően akár olyan egzotikus famintázatot is kaphatunk, melyet csak erdőirtással lehetne elvégezni. Ezért ha mi laminált padló mellett döntünk, biztosan óvjuk környezetünket. Ha a laminált padló tönkre megy teljesen ártalmatlan hulladék lesz belőle, így környezetszennyezést sem okoz.

6. A laminált padló nem igényel túl nagy karbantartást, könnyen kezelhető. Tisztítása nagyon egyszerű, jól kicsavart nedves ruhával érdemes áttörölni, de kapható kimondottan a laminált padlókhoz specializált ápoló-tisztítószer, mely tökéletesen tisztítja és fertőtleníti a padlónkat.

A következő híreink is érdekelhetik:
krono

Milyen vastag laminált padlót vegyek?

2014. január 30. 22:27.
laminált padló

Laminált padló fektetés szabályai

2014. január 5. 18:46.

Hozzászólás írása: