2011. május 18. 13:57.

Dobó Kata Egy szemfüles kismama információi szerint Dobó Kata babát vár. A várandós anyuka a színésznővel várt egy budapesti kórház nőgyógyászati osztályán ultrahangos vizsgálatra, és miután Kata végzett az orvosnál, örömmel újságolta kísérőjének, hogy minden rendben van és kisfiú lesz az új jövevény. Feltehetően az édesanyja volt az ötven év körüli kísérő, mivel látszódott, hogy nagyon szoros kapcsolatban áll Katával.

Ezután telefonált a színésznő, egy barátnőjének mesélte el a nagy hírt, majd megkérdezte, hogy mikor jön haza a cannes-i filmfesztiválról, mert nagyon szeretne már vele találkozni.

Dobó Kata hivatalosan tagadja, hogy gyermeket vár, de ez nem meglepő, hiszen a nyilvánosságtól mindig is féltette magánéletét. A szemfüles kismama szerint a színésznő, mint mindig, most is csinos volt és karcsú, a pocakja még nem gömbölyödött, úgyhogy még csak az első néhány hónapban járhat.

A 37 éves színésznő 2006-ban szakított Andy Vajna producerrel, majd 2008-ban ismerkedett meg mostani párjával, az akkor még nős Gulyás Leventével. Kapcsolatukat sokáig megpróbálták eltitkolni, és közös életükről azóta sem beszélnek szívesen a médiának.

A következő híreink is érdekelhetik:
Dobó Kata kislányt hord a szíve alatt

Dobó Kata kislányt hord a szíve alatt

2011. november 30. 10:30.
Dobó Kata tagadja, hogy terhes

Dobó Kata tagadja, hogy terhes

2011. május 19. 16:19.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
1 perc és nyersz

Az Egy perc és nyersz (Minute to Win it) című amerikai ügyességi vetélkedő magyar változatát még 2011-ben műsorra tűzi az ...