2013. március 13. 16:03.

Az állásával játszik az a taxis, aki Dobó Katának akarta elpletykálni más celebek magánéletét.

A színésznő köztudottan óvja magánéletét a nyilvánosság elől, ezért különösen unszimpatikus volt neki, hogy egy beszédes taxisofőr ki akarta kotyogni kollégái legféltettebb titkait.

Dobó Katát a SuperTV2 Hal a tortán egyik forgatásáról vitte haza egy taxisofőr, aki annak ellenére elkezdett sztorizgatni, hogy a színésznő nem igazán volt beszédes kedvében. A sofőr kérdezés nélkül azon hírességekről pletykált el titkokat, akiket korábban fuvarozott. Dobó Katának nem tetszett a taxis indiszkrét viselkedése, így elmesélte a Hal a tortán stábjának a történteket, akik jelentették az esetet a taxitársaságnak. Egyelőre nem tudni, hogy a fecsegő sofőr megtarthatja-e az állását vagy sem, egy etikai bizottság vizsgálja az ügyet.

Dobó Kata

Dobó Kata kiakadt a pletykáló sofőrre

„Úgy gondoljuk, hogy a taxis szakma megköveteli a diszkréciót, amit ráadásul az ilyen társaságok az alapszerződésükben is rögzítenek. Amikor a stábtagoktól értesültünk róla, hogy a sofőr kolléga ezt nem tartotta be, jeleztük. Nem célunk, hogy bárki is elveszítse emiatt a munkáját, a munkáltató fogja eldönteni, milyen lépéseket tesz”– mondta Dombóvári Kristóf, a Hal a tortán című műsort készítő PaprikaLatino International produkciós igazgatója.

A fecsegő taxis, Nemes Levente sajnálja az esetet. „Úgy érzem, semmilyen formában nem bántottam meg a színésznőt, arra pedig egyáltalán nem számítottam, hogy az etikai bizottság előtt kell megvédenem magam” – mondta a sofőr.

A következő híreink is érdekelhetik:
Dobó Kata kislányt hord a szíve alatt

Dobó Kata kislányt hord a szíve alatt

2011. november 30. 10:30.
Dobó Kata levetkőzött

Dobó Kata levetkőzött

2011. szeptember 16. 17:53.
Dobó Kata tagadja, hogy terhes

Dobó Kata tagadja, hogy terhes

2011. május 19. 16:19.
Dobó Kata babát vár

Dobó Kata babát vár

2011. május 18. 13:57.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
szabó Zsófi és Talmácsi Gábor

Hajdú Péter összeboronálta Szabó Zsófi színésznőt és Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros-világbajnokot. Az új álompárról kompromittáló kép is készült. Kerítőnek állt Hajdú ...