2013. március 13. 12:41.

Hajdú Péter összeboronálta Szabó Zsófi színésznőt és Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros-világbajnokot. Az új álompárról kompromittáló kép is készült.

Kerítőnek állt Hajdú Péter és egy félreérthető képet töltött fel a legnagyobb közösségi oldalra Szabó Zsófiról és Talmácsi Gáborról.

„Petinek ez már a sokadik ilyen húzása, de már megszoktam. Ha felügyelet nélkül hagyom a telefonom vagy a számítógépem, azonnal kiírogat ezt-azt a nevemben, vagy pasiknak küld SMS-eket” – mesélte nevetve a színésznő, aki nem haragszik Hajdú vicce miatt.

Történt ugyanis, hogy Zsófi nemrég – életében először – találkozott Talmácsi Gáborral, így megragadta az alkalmat, hogy közös kép készüljön róluk. Hajdú Péter – aki már régóta azon fáradozik, hogy egy normális pasival összeboronálja a színésznőt – kapott az alkalmon és egy kompromittáló képet készített a párról, majd gyorsan feltöltötte a Facebookra.  Most pedig szegény Zsófi magyarázkodhat a félreérthető helyzet miatt: bármilyen beszédes is a kép, semmi sincs közte és Talma között.

szabó Zsófi és Talmácsi Gábor

Szabó Zsófi és Talmácsi Gábor - Az új álompár?

„Gáborral most találkoztam először, és megörültem neki, megkértem, csináljunk egy közös képet. Peti pedig egyből ott termett és fotózott. Én még pózban maradtam, Gábor pedig pont fordult el, ettől lett olyan félreérthető a mozdulat” – mondta Zsófi.

„Jó barátok vagyunk Zsófival, ezért szeretném, hogy legyen mellette egy normális pasi. Ettől függetlenül ez az egész csak vicc volt, szeretem ugratni” – tette hozzá Hajdú.

A következő híreink is érdekelhetik:
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi csak engedéllyel szülhet

2012. június 20. 20:01.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Alekosz

Alekosz golyóálló üveggel bástyázta körbe magát, miután nemrég 600.000 forinttal megkárosították. Néhány hónapja betörtek Alekosz érdi otthonába és kifosztották a ...