2012. július 17. 15:30.

A rendőrség elfogta a szombati győri gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfit – erősítette meg a hírt Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, de bővebb információt egyelőre nem adott.

Úgy tudni, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfit a hétfő esti órákban fogták el a hatóságok. Kihallgatása órákon keresztül tartott. Meg nem erősített hírek szerint a gyanúsított nem vallotta be, hogy ő ölte volna meg a 42 éves nőt.

Korábban a rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy egy 41 éves, pécsi születésű, de nemrég Budapestről Győrbe költözött férfit keresnek, akit mindenképpen meg akarnak hallgatni a gyilkossággal kapcsolatban.

Július 14-én, szombaton megöltek egy 42 éves nőt Győrben. Az asszony holttestére fia talált rá adyvárosi panellakásában. A hatóságok a helyszíni szemle alapján idekenkezűségre gyanakodtak, amit a boncolási eredmény meg is erősített.

árny

Rendőrkézen az anyagyilkossággal gyanúsított férfi

A következő híreink is érdekelhetik:
kommandósok

Elkapták Seres Zoltán gyilkosát

2012. augusztus 14. 19:41.
17 év után elfogták a gyilkost

17 év után elfogták a gyilkost

2011. április 18. 13:52.
Elfogták a 17 éves fiú gyilkosát

Elfogták a 17 éves fiú gyilkosát

2011. február 20. 10:18.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
halálbüntetés

A Bándy Kata-gyilkosság kapcsán a Jobbik és a Fidesz néhány politikusa ismét felvetette a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét, bár ez jogilag ...