2012. március 28. 13:38.

Egy személygépkocsi halálra gázolt egy terhes kismamát Gacsályban. Az anya méhéből császárral kiemelték a 38 hetes babát és újraélesztették. Jelenleg a nyíregyházi kórházban kezelik az újszülöttet.

Szerda reggel egyelőre tisztázatlan körülmények között elütött egy autó egy fiatal nőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gacsályban. A 9 hónapos kismama súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, hiába érkezett a helyszínre mentőhelikopter, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét – mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 29 éves kismama éppen orvosi vizsgálatra ment, mikor a tragédia történt.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivőjének tájékoztatása szerint a mentőhelikopter megérkezéséig a férj próbálta újraéleszteni feleségét. Az orvosoknak sem sikerült megmenteni a kismamát, ám a babát igen, akit császármetszéssel azonnal kiszedtek az anya méhéből.

kismama

A 29 éves kismama meghalt, 38 hetes babáját császárral mentették meg

A 38 hetes kislány légzés és vérkeringés nélkül jött a világra, de sikeresen újraélesztették a mentőautóban. Ezután a babát mentőhelikopterrel és a koraszülött mentő közreműködésével a nyíregyházi kórházba szállították.

Az újszülöttet a kórház intenzív terápiás részlegén kezelik és az orvosok mindent megtesznek az életben tartásáért.

A következő híreink is érdekelhetik:
Kate Middleton

Katalin hercegnő terhes!

2012. december 3. 18:44.
Zebrán gázoltak el három gyereket

Zebrán gázoltak el három gyereket

2011. október 3. 13:29.
Dobó Kata tagadja, hogy terhes

Dobó Kata tagadja, hogy terhes

2011. május 19. 16:19.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
vodafone

A rendszerváltás óta nem tiltottak be tévés reklámot Magyarországon, ám most a Telenor feljelentése miatt ez is bekövetkezett: a Vodafone ...