2016. augusztus 9. 13:30.

Idén is az óbudai Hajógyári-sziget ad otthont a fesztiválnak, viszont fokozottabb ellenőrzésre és azonosítós karszalagra kell számítani a beléptetéskor.

Ennek szükségességéről Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója beszélt: a fényképes igazolványt összekötik a karszalag sorszámával, így könnyebben beazonosíthatják a résztvevőket. Az adatokat a hatósági személyek saját rendszerükben ellenőrizhetik le, hogy ki szerepelhet a körözési listán. Biztonsági protokollal is készülnek a szervezők, hogy az esetlegesen bekövetkező veszély esetén, gyorsan tudjanak reagálni. Ezért szorosan együttműködnek majd a tűzoltókkal és a rendőrséggel is, kb. 1500 fős biztonsági személyzet ügyel a háborítatlan szórakozásra.

Az egészségügyi ellátás is biztosítva lesz a többnapos koncertsorozatra: sürgősségi ambulancia, négy esetkocsi mentőtiszttel és ápolóval, négy mentőkocsival és személyzettel, így összesen kilenc mentőegységgel lesznek jelen, illetve detoxikáló, traumatológia rendelő is megtalálható és három biztosított helyszínen a mentőhelikopter is le tud majd szállni. A Honvédkórház is készenlétben áll – mondta Zacher Gábor, aki hozzátette, hogy a névre szóló karszalagok megkönnyítik majd a munkájukat a betegbeazonosítás terén, hiszen kapnak egy kódleolvasót is.

További információ: http://sziget.hu/fesztival

A következő híreink is érdekelhetik:
sziget

20. Sziget Fesztivál – 2012.

2012. augusztus 1. 18:12.
Szerdától Sziget Fesztivál 2010

Szerdától Sziget Fesztivál 2010

2010. augusztus 7. 16:15.

Hozzászólás írása:


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 57 bytes) in /web/budapestkereso/helyitipp.hu/wp-includes/meta.php on line 571