2012. január 23. 8:32.
toltott-cekla

Hozzávalók:

8 közepes cékla 1 evőkanál apróra tört cérnametélt
10 dkg krémsajt 1 cs.snidling
1 dl majonéz 2 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
2 ek.torma Bors

Elkészítés:

A céklákat kuktába tesszük, 2 dl vizet öntünk alá és puhára pároljuk. Ezután meghámozzuk a puha céklákat és kivágjuk a közepüket úgy, hogy mindegyiknek maradjon 1 cm-es fala. A cérnametéltet megfőzzük és leszűrjük. A majonéz felét összekeverjük a tejföl felével, belekeverjük a tormát, a krémsajtot és a céklából kivágott darabokat is. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és megszórjuk az apróra vágott snidling felével, majd a kihűlt tésztát is belekeverjük. A céklát megtöltjük a masszával, majd a maradék majonézt, tejfölt és snidlinget összekeverjük, és a tetejére locsoljuk.

A következő híreink is érdekelhetik:
Brokkolifőzelék szalonnachipsszel

Brokkolifőzelék szalonnachipsszel

2011. november 5. 11:57.
Palacsintalasagne

Palacsintalasagne

2011. október 9. 8:14.
Rakott patisszon

Rakott patisszon

2011. augusztus 15. 8:24.
Harcsapaprikás túróscsuszával

Harcsapaprikás túróscsuszával

2011. július 25. 9:30.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3098 w=320 h=130 float=left] Hozzávalók: Káposztához: 1 fej vöröshagyma 12 közepes levél savanyú káposzta 2 gerezd fokhagyma 1 tojás őrölt ...